Asiakasrekisteri

Sumeko Oy:n Sumeko Shop -asiakasrekisterin tietosuojaseloste

1 Yleistä
Sumeko Oy:n (jäljempänä ”Yhtiö” tai ”Me”) on sitoutunut huolehtimaan sen hallussa olevien henkilötieto-jen luottamuksellisuudesta ja tietosuojasta. Tämä tietosuojaseloste soveltuu henkilötietoihin, joita ke-räämme Sumeko Shop -asiakasrekisteriimme (jäljempänä ”Rekisteri”) liittyen. Tässä tietosuojaselos-teessa kuvataan keräämiämme henkilötietoja ja niiden käsittelyä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä antaa yhteyshenkilömme Milja Autio (milja.autio@sgn.fi).
Voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Pyrimme käyttämään kohtuullisia keinoja ilmoittaaksemme sinulle mahdollisista muutoksista ja niiden vaikutuksista hyvissä ajoin etukäteen. Kehotammekin sinua tarkastamaan tämän tietosuojaselosteen aina saatuasi tie-don sitä koskevista muutoksista. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 20.5.2018.

2 Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava
Nimi: Sumeko Oy
Osoite: Juurakkokuja 4
01510 Vantaa
Puhelin: 030-650 50
Y-tunnus: 0114209-4
Sumeko Oy:n tietosuojavastaava:
Henna Kivioja (henna.kivioja@sgn.fi)

3 Kenen henkilötietoja keräämme?
Käsittelemme Rekisterissä Sumeko Shop -verkkokaupan asiakkaiden ja Sumekon uutiskirjeen tilaajien (jäljempänä myös ”Sinä”) henkilötietoja.

4 Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme?
Käsittelemme Rekisterissä seuraavia henkilötietojasi:

  • nimi, sukupuoli, syntymävuosi;
  • yhteystiedot: osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero;
  • kiinnostuksen kohteet;
  • ilmoittamasi suoramarkkinointisuostumukset/kiellot;
  • ostohistoria; ja
  • lähin Sumekon jälleenmyyjä.


5 Mistä lähteistä henkilötietoja kerätään?
Keräämme henkilötietoja vain suoraan sinulta (esim. asiakastilin luomisen tai tilausten yhteydessä).

6 Henkilötietojesi käsittelyn peruste, käyttötarkoitukset ja vaikutukset
Henkilötietojesi käsittelyn peruste on tapauksesta riippuen alla mainittuihin käyttötarkoituksiimme perus-tuva oikeutettu etumme (uutiskirjeen tilaajat) tai sopimussuhde Yhtiöömme ja sen täytäntöönpano (Su-meko Shopin asiakkaat).
Asiakkaidemme osalta henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja yl-läpito. Henkilötietojesi käsittelyllä voimme siis palvella sinua paremmin, eikä henkilötietojesi käsittelyllä ole osaltasi muita vaikutuksia.
Uutiskirjeemme tilaajia koskevien henkilötietojen käyttötarkoituksena on palveluitamme ja tuotteitamme koskevan uutiskirjeen lähettäminen sähköpostitse. Henkilötietojen käsittelyllä ei ole osaltasi muita vaiku-tuksia.
Emme jatkokäsittele henkilötietojasi muihin kuin tässä selosteessa todettuihin tarkoituksiin.

7 Henkilötietojesi säännönmukaiset luovutukset ja siirrot kolmansille osapuolille
Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Siirrämme henkilötietoja Yhtiömme lukuun tapahtuvaa käsittelyä varten palveluntarjoajille henkilötietojen käsittelytarkoituksen toteuttamiseksi. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneitamme ovat:

  • Klarna Bank AB
  • Posti Group Oyj (Tilattujen tuotteiden toimitus)

Varmistamme aina, että yhteistyökumppanimme eivät käsittele siirrettäviä henkilötietoja mitään muita tar-koituksia varten.
Meidän voi myös olla tarpeen jakaa henkilötietojasi toimivaltaisten viranomaisten kanssa henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

8 Henkilötietojesi siirrot EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Me emme siirrä henkilötietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9 Henkilötietojen säilyttämisen periaatteet
Säilytämme henkilötietojasi Rekisterissä niin kauan kuin asiakassuhde tai uutiskirjeen tilaus on voimassa. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen henkilötietojasi säilytetään enintään kolmen vuoden ajan asiakas-suhteen päättymisestä. Huomioithan, että henkilötietojasi voidaan joutua säilyttämään myös tätä kauem-min, mikäli sovellettava lainsäädäntö tai meitä sitovat sopimusvelvoitteet kolmansia osapuolia kohtaan edellyttävät pidempää säilytysaikaa.

10 Rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Sinulla on oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

  • saada tieto henkilötietojesi käsittelystä;
  • saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat käsittelemämme henkilötiedot;
  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojesi poistamista;
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyperusteena on oikeutettu etumme;
  • saada henkilötietosi koneluettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle edellyttäen, että olet itse toimittanut kyseiset henkilötiedot meille, käsittelemme kyseisiä henkilötietoja sopimuksen perusteella ja käsittely suoritetaan automaattisesti; ja
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Sinun tulee esittää yllä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntösi meille tämän tietosuojaselos-teen Yhteydenotot-kohdan mukaisesti. Voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi kirjallisesti ja var-mentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella.
Sinulla on myös aina oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsen-valtion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee, mikäli katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

11 Rekisterin suojauksen periaatteet
Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Henkilötiedot on suojattu ja tallennettu tietojärjestel-määmme, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.
Salaamme Yhtiömme ulkopuolelle lähetettävät henkilötiedot.

12 Yhteydenotot
Kaikki yllä mainittujen oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse Milja Autiolle osoitteeseen milja.autio@sgn.fi otsikolla ”Tietosuojakysely”. Voit myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti toimipisteissämme tai kirjallisesti alla ole-vaan osoitteeseen:
Sumeko Oy
Milja Autio
Juurakkokuja 4
01510 Vantaa



Toimitus- ja maksutavat

Posti, Postin Pakettiautomaatti, Klarna

Tietoa meistä

Sumeko Shop on verkkokauppa, josta löydät mm. valmistajan alkuperäiset moottoripyörä-, mönkijä- ja kelkkailutuotteet.

Tuotevalikoimaan kuuluu myös kattava valikoima erilaisia vapaa-ajanvaatteita, ajovarusteita ja lahjatavaroita sekä lisävarusteita.

Tervetuloa ostoksille!

Myymälä ja nouto
SGN Service palvelee myös Sumeko Shopin asiakkaita

SGN Service on palveleva merkkihuolto Vantaalla. Lisäksi myymälässä on esillä rajoitettu valikoima vaatteita, kypäriä, lisävarusteita, jne.

Juurakkokuja 1
01510, Vantaa
arkisin noudot klo 9.00- 17.00
www.sgnservice.fi

Sumeko Shop -klubi

Liity Sumeko Shop -klubiin! Sumeko Shop -klubi on tarkoitettu kaikille alkuperäisistä valmistajan prätkä-, mönkkäri- ja kelkkailutuotteista kiinnostuneille. Sumeko Shop -klubin jäsenenä saat uutiskirjeitä, tapahtumakutsuja ja rahanarvoisia etuja suoraan sähköpostiisi.